Megjelenési feltételek az Őrség turisztikai portálján

Rajt és Cél

Az Őrség.net oldal civil kezdeményezésből, a Virtuart Kft. felajánlásából jött létre, kialakításához és működtetéséhez semmilyen forrásból nem vettünk és nem veszünk igénybe külső támogatást vagy pályázati forrást.
Célunk, hogy jó lokálpatriótaként egy hatékony oldallal segítsünk az Őrség idegenforgalmának fellendítését: az ide látogató turisták az általános információk mellett megtalálják azokat a helyi vállalkozásokat, akiknek léte a turizmustól függ.
Az Őrség.net sikeres működése reményeink szerint közös ügyünk lesz.

Fenntarthatóság

Az oldal fenntartható működését hosszútávon finanszíroznunk kell, ezért jelképesnek nevezhető összegű hozzájárulást kérünk a honlapon szerepelni kívánó vállalkozásoktól.


1 év megjelenés 1 vendégéjszaka áráért

A Szálláshelyek, hotelek & panziók, az Éttermek, szórakozóhelyek és az Üzletek & szolgáltatások oldalra az alábbi feltételekkel kerülhetnek fel vállalkozások:
- Az Őrségben vagy közvetlen vonzáskörzetében működnek.
- Elküldik a részünkre az alábbi adatokat: vállalkozás neve, címe, telefonszáma, faxszáma, gps koordináták, mail címe, honlap címe, max. 4 fotó, rövid ismertető.
- Számla ellenében évi 4.000 Ft + ÁFA (azaz bruttó 5.080 Ft) összeggel támogatják az Őrség.net portál működését.


Azoknak, akik minden oldalon szerepelnének

A jobb oldali bannerek közé kerülnek a kiemelt támogatóink, akik évi 24.000 Ft + ÁFA összeggel támogatják az oldalt.
Ezek a hirdetések a honlap minden oldalán megjelennek, és közvetlen linket adnak a hirdető honlapjára.
A hirdetés elkészítését az ár tartalmazza.

Képünk a jobb oldali hirdetések elhelyezkedését mutatja:


És akik kizárólagosságot szeretnének

A kiemelt fekvő bannert mindig csak egy ügyfélnek tudjuk biztosítani, a hirdetési felület havi 25.000 Ft + ÁFA összegért bérelhető.
Ez a hirdetés a honlap minden oldalán, központi helyen jelenik meg, és közvetlen linket ad a hirdető honlapjára.
Ez a banner animációt is tartalmazhat, tehát kiemelkedő a figyelemfelhívó hatása.
Mivel mindig csak egy ügyféllel kötünk megállapodást, így az adott időszakra ez kizárólagosságot jelent a számára.
A hirdetés elkészítését az ár tartalmazza, flash animáció esetében is.

Képünk a fekvő banner helyét mutatja:

Elérhetőségek:

Ha igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, vagy egyszerűen csak támogatni szeretné az Őrség turisztikai portálját, kérjük az alábbi elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@virtuartkft.hu
+36 94 554 320

Technikai információk:
- Oldalbanner méret: 200x153 pixel
- Fekvő banner méret: 518x77 pixel
- Megfelelő formátumok: jpg, gif, swf

Friss hírek az Őrségből

Kitépték őket közülünk

A hortobágyi kényszermunkatáborok felszámolásának 60. évfordulója alkalmából rendeztek honismereti emléknapot Bajánsenyén. A Vas Megyei Honismereti Egyesület és Bajánsenye Község Önkormányzata által közösen szervezett eseményre érkező vendégeket, egyesületi tagokat, egykori kitelepítetteket és hozzátartozóikat, érdeklődőket Zsámboki Árpád, a honismereti egyesület elnöke köszöntötte. Tovább >

Őriszentpéteri Diabétesz klub alakul

A Kistérségi Egészség Szövetség legutóbbi, Őriszentpéteren megtartott ülésén a jelenlévők tájékoztatást kaptak a Nemzeti Diabetes Program és a Vas Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv Diabetes prevenciós programjáról. Tovább >

Támogatás a kíméletes területkezelésért

155,9 millió forint támogatást nyert a nemzeti park legelőkezelésre, a természeti értékek védelmére. A pénzből természet-közeli, kíméletes területkezelést valósítanak meg, amely hozzájárul a füves élőhelyek megóvásához, a károsodott területek helyreállításához, jellegzetes fajösszetételű gyepterületek kialakulásához. Tovább >

© Minden jog fenntartva. Az Őrség.net oldalain található írások a portál üzemeltetőjének tulajdonát képezik. Tilos ezeknek bármilyen formában történő újraközlése.

Őrség - Föld, ég, lélek. Amit megtalál oldalainkon: